Den nye Ford Mustang Mach 1 tilbydes at købe i Storbritannien nu, pris fra £ 55.185. Det nye design bruger forbedret håndtering, nogle racy-kosmetik og for første gang for britiske købere, valget af en seks-trins håndbog gearkasse.
Den drives af en afstemt version af den almindelige Mustangs naturligt aspirerede 5,0-liters V8-motor, med en ny gashåndtaget, et friere-flowing udstødningssystem, en refashet ECU såvel som nøjagtigt det samme udendørs induktionssystem, der tidligere var begrænset til USA Marked Shelby GT350.

Top 10 fineste muskelmassebiler og lastbiler

Mach 1 får ligeledes en hjælpeolie -køler (viste igen GT350), der er oprettet for at bevare en konstant motortemperatur under langvarig tung belastning, såsom sporbrug. Alle disse opgraderinger tilvejebringer Mach 1 A -output på 454bhp samt 529Nm drejningsmoment.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Som standard hæmmes motoren til en tremec seks-trins håndbog gearkasse, selvom en 10-trins automat kan monteres i stedet for yderligere £ 2.000. Uanset hvilken transmission køberen vælger, får Mach 1 ligeledes en begrænset glideforskel såvel som en ekstra gearkassekøler for ekstra pålidelighed på banen.
Muskelmassens chassis er støttet af et nyt sæt justerbare spjæld, hårdere kilder såvel som strammere anti-rullebjælker, ud over en greb om justerbare ophængselementer, som Ford-stater gør Mach 1 skarpere til at køre. Ford boltede sig på nøjagtigt de samme underrammer, der blev opdaget på Shelby GT350 såvel som GT500.
Ford har ligeledes monteret nogle kosmetiske justeringer, herunder et nyt todelt øvre gitter, en ny frontplitter samt en bageste diffusor, som alle bidrager til en 22 procent get i downforce sammenlignet med den rutinemustinemiddel GT. Købere kan ligeledes specificere et sæt 19-tommer legeringshjul til yderligere £ 900.
Kabinen får ligeledes et par justeringer, såsom et sæt lædersportsæder, en hvid cue-ball gearknap samt en speciel plak, der bringer bilens chassisnummer.
Klik lige her for vores evaluering af Ford Mustang Bullitt …

Leave a Reply

Your email address will not be published.