Ny lovgivning vil give lokale myndigheder magten til at scene motorsportbegivenheder på offentlige veje for første gang.
Når vi talte ved den officielle åbning af den nye Williams Formel One -fabrik i Oxfordshire, bekræftede premierminister David Cameron, at regeringer planlægger at slappe af de nuværende begrænsninger, så længe der observeres relevante sikkerhedshensyn.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bilulykker øges i 20 km / h -zoner
”Vi har en stor tradition for motorsport i dette land, og i dag bringer vi britisk motorsport tilbage til britiske veje til gavn for lokale samfund,” annoncerede premierministeren ved ceremonien i Grove.
“Som en del af vores langsigtede økonomiske plan støtter vi vores verdensledende motorsportindustri for at støtte job, forbedre færdigheder og hjælpe os med at opbygge en mere elastisk økonomi.”
Håber initiativet vil hjælpe med at øge økonomien
Lokale myndigheder kan i øjeblikket autorisere vejlukninger til sports- og fritidsbegivenheder, men ikke for motorracer, og de kan ikke suspendere vejtrafikloven, hvilket betyder, at hastighedsgrænser, trafiksignaler og regler for lovgivningsmæssige køretøjer kan stadig håndhæves.
Koalitionen håber, at dette initiativ vil hjælpe med at øge økonomien, når det træder i kraft, ligesom dette års Tour de France, der startede i England og så anslået 3,5 millioner tilskuere linje gaderne over tre faser.
Hvis det samme træk kan opnås for motorsport, forventes denne seneste lovgivning at være værd så meget som 40 millioner pund til lokalsamfundene i de næste fem år, hvor branchen forventer at holde op til 20 begivenheder landsdækkende hvert år.
Hvad er dit syn på lokale råd, der lukker veje til motorsport? Er der nogen veje i nærheden af ​​dig, der ville være fantastisk til en rally -scene eller endda en F1 Grand Prix? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Reply

Your email address will not be published.