, mens dårlige nyheder kan synes at dominere overskrifter i øjeblikket, der var masser af gode ting ved køretøjstjenesten i 2017.
Det startede med forbrugertillid til et højt såvel som salg, der matcher, men alligevel afsluttes med både ekstremt meget omvendt. Det har dog ikke stoppet dette marked, der fascinerer såvel som ophidser os i lige så meget af at give nogle betagende nye produkter, der har gjort det muligt for os at udfylde siderne med biloplysning med nogle ekstraordinære historier.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Fineste elektriske køretøjer til salg
En ting forener i øjeblikket alle, der arbejder på det motoriske marked – følelsen af, at vi er midt i en gylden tidsalder for biler. Alle af os er enige om, at vi vil se meget mere ændring i køretøjstjenesten i de næste fem år, end vi så i de sidste 100.
Nogle kan have en bekymring for forandring, men det er fremskridt inden for køretøjsstil såvel som teknik, der altid har været, såvel som vil altid være, fantastisk at se på. Så godt som det er fantastisk at oplyse, at selvom elektriske køretøjer såvel som autonom kørsel kan synes at dominere køretøjsproducenternes tænkning, er ægte chaufførers køretøjer som BMW M5, som vi fungerer i denne uge, stadig ekstremt meget på dagsordenen. Denne service drives af mennesker, der ekstremt ligner os, ligesom biler. Så på trods af vanskelighederne er det et marked inden for respektløst helbred.
Og vi er glade for at kunne rapportere om det for dig ugentligt lige her på Automobile Express. Vi tager aldrig din støtte til godkendt så godt som det er et ægte privilegium at være i stand til at bringe dig de allerbedste køretøjsnyheder i hvad – jeg håber du er enig – er Storbritanniens fineste køretøjsmagasin.
Alt, hvad der forbliver for mig at gøre, på vegne af os alle på Automobile Express, er at sende dig vores ekstremt fineste ønsker i den glade periode. Vores næste problem er til salg den 20. december, når vi kan begynde at se fremad til de fantastiske ting, som 2018 har i vente for os.
Hvad ser du frem til i fremtiden for køretøjsindustrien? Lad os forstå i kommentarerne!

Leave a Reply

Your email address will not be published.