Mercedes ‘nye pure-elektriske EQS-saloon er til salg i Storbritannien nu, med omkostninger til virksomhedens elektriske alternativ til S-klassen, der starter fra £ 99.995. Disse placeringer i den nøjagtige samme liga som rækkevidde-versionen af ​​Tesla Design S.
For tiden er den eneste version af den elektriske limousine, der er til salg, EQS 450+, der har et 107,8 kWh batteri samt en 328bhp -motor monteret på bagakslen. Systemet giver en tid på 0-62 mph på 6,2 sekunder samt en maksimal variation på 453 miles.

Nye Mercedes Eqs 2021 Evaluering

Der er endnu ikke nogen verificeret dato på salget for firmaets allerførste all-elektriske AMG-model, EQS 53, der debuterede på München-motorshow i 2021.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Nye Mercedes Eqs: Trim-niveauer
I øjeblikket er Mercedes Eqs -sorten opdelt i fem specifikationer. Den mest overkommelige EQS 450+ AMG-linjedesign kommer som grundlæggende med 20-tommer legeringshjul, et panoramisk soltag, 4,5-graders baghjulstyring samt AMG-specifik udvendig trim i sort såvel som krom.
Inde i er der læderbeklædning, opvarmet front såvel som bagsæder, et fladbundet sportsratt samt to skærme monteret på instrumentbrættet-et 12,3-tommer system til gauge-klyngen samt et 12,8-tommer infotainment-system.
22

At øge en ring, der er AMG Line Premium. Det tilføjer £ 7.000 til den billigere model’s startomkostninger såvel som bringer 21-tommer legeringshjul, et 360-graders videokamera såvel som akustisk privatlivsglas. Inde i er der ligeledes et burmester surround støjsystem såvel som aktiv omgivelsesbelysning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.