Toyota markerer 20 år af RAV4 ved at øge grundlæggende sæt samt tilføje valget af firehjulstræk til en masse flere modeller. Den originale RAV4 var en af ​​de allerførste kompakte SUV’er, der blev solgt i England, længe før design som Nissan Qashqai såvel som VW Tiguan.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Toyota RAV4 anmeldelse
Midt-spec-ikonet såvel som rækkevidde-topping Invincible Trims begge nu fungerer nu tilføjet kit, mens Aktiv på entry-level ser en omkostningsreduktion på £ 400. Ikon får nøglefri adgang såvel som trykknap begynder sammen med en ny 18-tommer legeringshjulstil tilføjet til sætlisten. Kunder, der specificerer uovervindelig trim, kan vælge mellem to nye læderinteriørdesign, med all-round parkeringssensorer ligeledes nu monteret som standard.
Alle designs – ekskl. Aktiv – inkluderer ligeledes den aktuelle version af Toyota’s Touch 2 Go Navigation System monteret. Det er det allerførste system af sin art til at fungere Google Street View, med realtid HD-webtrafikdata fra TomTom også inkluderet.
• Finest 4x4s såvel som SUV’er
Yderligere ændringer angiver ligeledes den 2,0-liters D-4D-dieselmotor inkluderer nu valget af 4WD på ikonet såvel som uovervindelige modeller. 122bhp-motoren er fantastisk til en erklæret 53,3 mpg med CO2-emissioner på 137 g/km, hvis den er parret med den seks-trins håndbog gearkasse. Det eneste andre motorvalg er en meget mere kraftfuld 147bhp 2.2-liters dieselmotor. Emissionerne er lidt højere ved 149 g/km, med det økonomiske klima, der er erklæret for at være 49,6 mpg-endnu en gang hvis du vælger den seks-trins håndbog gearkasse.
• Toyota RAV4 Hybrid En mulighed
Alle ændringer af RAV4 har allerede gjort deres metode til showroom -modeller med omkostninger, der starter fra £ 22.195 samt stigende til £ 29.295.

Leave a Reply

Your email address will not be published.