fra 2015 har Euro NCAP angivet, at de femstjernede ulykkesprøvesikkerhedsresultater næsten udelukkende vil være forbeholdt biler og lastbiler med autonom nødbremsning (AEB).
Erklæringen sørger for, at innovationen er indstillet til at spille en endnu mere berømt funktion på nye biler og lastbiler, der vedrører markedet – men hvad er det, nøjagtigt hvordan fungerer det så godt som nøjagtigt, hvordan kan du få det? Vi har sammensat denne detaljerede guide til at beskrive alle …
Annonce – Post fortsætter nedenfor

AEB arbejder separat af bilisten til at træde ind i en ‘kritisk’ omstændighed samt anvende bremserne for at stoppe et styrt. Det tilbydes på mange premium -modeller, men mindre typiske på mainstream -biler.
For at kvalificere sig til en fem-stjernet vurdering, skal producenternes biler og lastbiler fungere AEB, der fungerer i bykørsel såvel som med højere hastigheder. Ud over 2016 vil Euro NCAP også gå et skridt yderligere såvel som også at omfatte fodgængerdetektionssystemer.
En talskvinde for Euro NCAP fortalte, at Automobile afslørede, at den største vanskelighed nu er at få det monteret på massemarkedsbiler.
Hun sagde: ”Offentlig forståelse såvel som forbrugernes vilje til at betale normalt finde ud af, hvilke sats biler og lastbilproducenter vil gøre disse systemer meget mere almindeligt tilgængelige. Vi mener, at det at gøre disse systemer til en forudsætning for fem stjerner vil forbedre markedstilgængeligheden såvel som optagelse markant. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.