i år markerer Jeep’s 80-års jubilæum samt for at fejre otte årtier med robust, terræn 4x4s, den amerikanske marque har opdateret sin langvarige Wrangler Model, mens han afslørede en 80 -års jubilæums specialudgave.
Wrangler forstås for sin blanding af retroinspireret stil såvel som imperial off-road evne, såvel som den nye opdatering sigter mod at udvikle sig på modellens off-road dygtighed, samtidig med at sikkerhed forbedres såvel som effektiviteten i typisk brug.

Begrænset udgave Jeep Wrangler 1941 Marks Brands 80 -års fødselsdag

I 2021 har Jeep strømline Wrangler-line-up med en velkendt 2,0-liters turboladet benzinmotor nu den eneste drivkraft, der tilbydes. Som i den foregående bil skaber den 268bhp og sender kørsel med en otte -trins automatisk gearkasse – valget af håndbogen er ikke længere tilgængeligt.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Motoren er nu også meget mere effektiv og udsender så lidt som 242 g/km CO2 – en reduktion på 10 g/km over den forrige bil. Den specialiserede off-road Wrangler Rubicon er den mindst effektive af line-up, der udsender så meget som 271 g/km på grund af dens forbedrede vægt såvel som off-road dæk.
Den nye Wrangler får ekstra sikkerhedsteknologi som standard, herunder adaptiv ‘Stop såvel som Go’ cruise control, uheldig nødbremsning samt automatisk højstrålefunktionalitet.
9

Jeep har ikke omfattende nogen form for mekaniske justeringer for at forbedre 4x4S Road Manners. I stedet er der givet særlig interesse til Wranglers Terrain-systemer med en række nye funktioner udviklet til at øge off-road-evnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.