Aston Martin og Red Bull går sammen med styrker i Formula One med det britiske sportsbilmærke, der er indstillet til at blive titel sponsor for Red Bull F1 -holdet fra næste sæson.
Udvidelsen af ​​parets eksisterende forhold vil omfatte etablering af et Aston Martin ‘Advanced Performance Center’ på Red Bulls Milton Keynes HQ i Bucks, hvilket skaber 110 nye job. Partnerskabet vil føre til fremtidige samarbejder i retning af Aston Martin Valkyrie Hypercar, der så involvering fra Red Bulls berømte chefdesigner Adrian Newey. Den 150-bilallokering til Valkyrie er allerede udsolgt, før den første har rullet produktionslinjen.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Hvad er formel E?
Red Bull Team Principal Christian Horner sagde: ”Vores innovationspartnerskab med Aston Martin har været et banebrydende projekt fra første dag. Efter at have undfanget og skabt den bemærkelsesværdigt succesrige Valkyrie sammen i 2016, udvidede vi vores forhold i år og er nu glade for at styrke partnerskabet yderligere. ”
7
Om vores adsclose denne annonce

Sammen med de nye performance -ingeniørfaciliteter og fremtrædende Aston Martin -badging over Red Bulls F1 -biler i 2018 er der en mulighed for Aston Martin til potentielt at udvikle Red Bull -holdets magtenhed, der begynder fra sæsonen 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.