Den førende forretning på Worldwide Motorsports -scenen i løbet af disse allerførste dage af Summertime 2021? Hvis jeg skulle vælge en, ville det være Honda. Bedst nu er det i uhøfligt sundhed, der nyder den slags succes, det ikke har smagt, fordi Ayrton Senna vandt det en række Formel 1 -titler, mens det ligeledes etablerede banebrydende showroom -biler og lastbiler som Honda NSX i sin fritid. Hvad en fyr.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Vind foran tre årtier såvel som de store tider er vendt tilbage. En Honda-drevet F1-biler og lastbil vandt den legendariske Monaco Grand Prix; Max Verstappen, den fyr, der kørte den, sidder på toppen af ​​2021 -chaufførrangementet foran Lewis Hamilton; Ud over Red Bull Racing Honda -teamet er top i konstruktørens bord.

F1 Road Cars: Performance Cars and Trucks fra 2021 Formula One -holdet testet

Det får ikke nogen form for meget bedre end den for teknisk talentfulde, overdreven beskedne, almindelige gåtefulde Honda. Bedst nu burde det skrige fra tagene om dens resultater. Dog ser jeg så godt som at høre næsten intet om, at det er tilbage på toppen. Hvorfor ikke i det mindste sende ‘god tilstrækkeligt til at Max kan køre på en søndag … så er det godt tilstrækkeligt til, at du kører på en mandag’ -meddelelser såvel som billeder til at præsentere såvel som potentielle Honda -kunder?
Mens de er med hensyn til sine vejbiler, med undtagelse af Honda E, ser produkterne bare ikke attraktive ud. Virksomhedens stilretning har brug for fastgørelse, såvel som hvem meget bedre at gøre det end Julian Thomson, hvem er nu tilgængelig med at stoppe som stildirektør hos Jaguar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.