-billeder, der viser kropsarbejdet i Fiats kommende 500x SUV, har dukket op online, hvilket leverer et par meget flere ledetråde til, hvordan den kompakte SUV vil se ud.
Det er klart, at på et tidligt tidspunkt i produktionslinjen er kun en del af kropsarbejdet på plads, men den overordnede form er meget lettere at finde ud af end på de stærkt forklædte 500x, vi fangede på vejen tidligere i denne måned.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Som du kan se, er motorhjelmen længere og mindre buet end Fiat 500, skønt familien lighed vil blive opretholdt af overstiger afrundede forlygter – som vil blive indkapslet af udskårne i det forreste fascia metalarbejde.
Taget på Fiat’s Factory i Melfi, Italien, viser disse fotografier også skulpturerede linjer, der løber langs de nedre flanker, samt svulmende hjulbuer – som på 500L MPV.
Dette almindelige designsprog er næppe overraskende. Det forbinder ikke kun Fiat’s nye SUV til 500-serien, men både X- og L-varianterne er bygget på Fiat-Chryslers ‘Small Wide’ platform.
500x’s søsterbil, Jeep Renegade, understøttes også af dette chassis og kan ses i baggrunden af ​​disse billeder på en separat produktionslinje. Det er usandsynligt, at det er den eneste lighed mellem de co-udviklede biler, med lignende motorophold også forventet-inklusive en 2,0-liters diesel med enten 136bhp eller 165bhp.
Selvom de ikke-nævnte billeder ikke er officielle, er vi temmelig sikre på, at de er den rigtige aftale, da de optrådte i lysbilledshows, der blev brugt til at skitsere FCAs fem-årige produktplan.
Squirreled væk i en separat præsentation var endnu et afslørende billede, der viste, hvad der ser ud til at være den officielle 500x -badge. Det temmelig konventionelle 500L-inspirerede design blev lækket tidligere i år, men det er nu klart, at farveskemaet også vil følge det samme mønster.
En officiel debut på Paris Motor Show i oktober er mulig, med 500x indstillet til salg mod slutningen af ​​året.

Leave a Reply

Your email address will not be published.