Bentley planlægger at gendanne Azure Cabriolet såvel som Brooklands Coupe, ifølge selskabets administrerende direktør Wolfgang Durheimer. Der er også planer om meget flere kontinentale variationer såvel som en række hybrider.
Durheimer sagde: ”Jeg er virkelig overbevist om, at vi har en hel del chancer med vores eksisterende designlinjer. I Crewe brugte du at se en ekstremt stor cabriolet kaldet Azure – vi havde ligeledes det [et Mulsanne -konvertible koncept] som et skjult køretøj i Pebble Beach i 2011. Jeg hører fra vores klienter, at der er enestående efterspørgsel efter et køretøj som dette, som Som hvis vi gør Azure, kommer Brooklands bare automatisk. ”
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Den originale Bentley Azure blev introduceret i 1995, baseret på flagskibet Continental R, før det blev erstattet i 2006 af et nyt design ved hjælp af Arnage -platformen i 2006.
Som en del af denne anden generations model introducerede Bentley ligeledes en Brooklands-coupe ved hjælp af nøjagtigt den samme platform. Denne type tre-kropsstils sort for den nuværende Mulsanne er helt klart, hvad Durheimer har i tankerne i de kommende år. Vi forstår ligeledes, at en præstationsorienteret Mulsanne-hastighed er på grund af at blive afsløret på Paris Motor Show i oktober. Durheimer foreslog ligeledes, at en seks-cylindret Mulsanne muligvis var på kortene til Kina og sagde: “Næsten 100% af Mulsanne-købere i Kina har chauffører.”
Durheimer har også planer for den kontinentale line-up, men ville dog ikke blive trukket på præcis, hvad de var. ”Vi har identificeret nogle nye koncepter for derivater på den kontinentale linje,” sagde han.
Bentley er ligeledes ivrig efter at minimere emissionerne, hvilket bekræfter, at en dieseldrevet version af sin kommende SUV ville være afgørende for Europa. Durheimer sagde ligeledes: ”Vi vil have en plug-in hybrid i 90% af sorten inden slutningen af ​​tiåret.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.