Nissan har behandlet os med to sne-tema specialudgaver, der er baseret på henholdsvis 370Z Roadster såvel som Armada SUV. Nissan 370zki såvel som Armada Snow Patrol er slået op som de største biler og lastbiler, hvor de kan håndtere de ekstreme vinterte forhold, der normalt opdages i Rocky Mountains eller andre vinter -sportshotspotter over hele kloden. Begge debuterer på Chicago Motor Show 2018.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Bortset fra den slående liv, har 370ZKI fjernet med hjul såvel som i stedet har store ski såvel som militær-stil dominatorspor. Det inkluderer ligeledes 370Z’s 3,7-liters V6, der pumper 324bhp sammen med en 7-trins automatgear.
• Nissan 370Z Review
Hele drivetrain måtte fjernes såvel som redesignet i køb til form for de opgraderede dele, men underligt de forreste bremseskiver såvel som calipere har tilbageholdt, på trods af at skiene gør dem ubrugelige. Der blev foretaget en masse af de andre justeringer for at formes for at form de gigantiske spor såvel som ski, inklusive skræddersyede monteringer til suspensionen såvel som tre tommer afstandsstykker for at forbinde sporene til hjulnavene.
Mens 370ZKI havde brug for skræddersyet fabrikation, er Armada Snow Patrol blevet personliggjort ved hjælp af dele, som ejere af Nissan Armada (efterfølgeren til Nissan -patruljen, der ikke tilbydes i Storbritannien), kan gå såvel som at komme af hylden. Til at begynde med fik kroppen en 3-tommer vandretur takket være et Pro Comp Lift-sæt samt store 35-tommer MT2 maksimale trækkraftdæk (igen fra Pro Comp). Den betydelige MT2S pakker omkring 20-tommer Satin Black Cognito Series Wheels, hvilket giver bilerne og lastbilen et målrettet look.
At drive Off Road SUV er en 5,6-liters V8, der skaber omkring 370bhp såvel som parret til en syv-trins automatgear, hvilket hjælper it-forsikring med en maksimal bugseringsevne på 3,9 ton.
Som en snedækket ekspedition vil sandsynligvis kræve lidt mere ildkraft i belysningsafdelingen, har Nissan inkluderet to nye lysbarer. En DR36 med oversvømmelse såvel som arealfunktioner til tagdækning såvel som et mindre, 5-tommer system på kofangeren. Selve kofangeren er blevet forbedret eller rettere sagt byttet til et tungt opgavesystem fra SmitTybilt, der drager fordel af et XRC -system med 5,4 ton trækkraft.

9

I øjeblikket er der kun en 370zki så godt, som det sandsynligvis vil forblive på den måde. Da Armada Snow Patrol er blevet opgraderet ved hjælp af butikken, der er fået dele, er det imidlertid ikke urealistisk at tro, at personlige personer i USA kan genskabe udseendet.
Tænker du på en bjergvejstur? Derefter tjekket ud af de bedste ideer til kørsel i sneen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.